Prvi put nakon incidenta: Severina se oglasila na društvenim mrežama

HomeMagazin

Prvi put nakon incidenta: Severina se oglasila na društvenim mrežama

Severina poziva na protest za Mirelu Čavajdu: Nećemo dopustiti da Hrvatska postane Republika Gilead!

Posljednjih nekoliko dana pjevačica Severina doživljava pravu porodičnu dramu zbog sestre Marijane Popović. Naime, ona je Severinu optužila za napad i prijavila policiji koja je nakon toga pjevačicu dočekala na zagrebačkom aerodromu i ispitala je na temelju ovih optužbi.

Majka jedne od najpopularnijih pjevačica u regiji otkrila je da to nije prvi put da Marijana radi probleme svojoj sestri te da ju je već ranije optuživala.

“Severina je saslušana u PU zagrebačkoj radi prijave njezine sestre Marijane Popović. PU zagrebačka postupala je po zahtjevu splitske policije. Postupanje policijskih službenika u Zagrebu je bilo profesionalno i korektno. Prema Severininom opisu događaja fizičke ozljede je Severini nanijela Marijana Popović, a ne obrnuto. Potrgala joj je ogrlice s vrata i razbila mobitel. O tome postoje materijalni dokazi, medicinska dokumentacija i svjedoci. Očekujemo da se po Severininoj kaznenoj prijavi pokrene postupak protiv Marijane Popović“, naveli su.

Zatim je Marijana istupila pred medije i iznijela nove informacije u vezi popularne sestre. Severinin tim se nakon toga ponovno oglasio i iznio neke detalje u vezi odnosa Marijane i njezine kćeri Mije, koja je jako povezana sa Severinom.

“Naime, nakon što svoju sestru nije vidjela sedam godina, jedinu kći pet godina, a unuka nije vidjela nikad u životu, iznenada je, prije gotovo pola godine, postala bliska s Milanom Popovićem, što je on i potvrdio u Centru za socijalnu skrb Podružnica Maksimir i inzistirao na postupanju po njezinim prijavama”, napisali su između ostalog.

Osim što joj je publika podrška od početka karijere, u komentarima se redaju poruke podrške i nakon porodične drame, piše Story.hr

“Diži glavu, ne mogu i oni ništa”.

“Drži se Seve. Postoje biljke koje opstaju i po najvećoj zimi, mrazu, snijegu. Čvrsto se drže, ne padaju, ne suše se i čekaju bolje dane. To si ti”.

“Koliko je ona ustvari jaka žena”.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0