instant fap

Prvi radovi na uređenju Ismailovog doma

Prvi radovi na uređenju Ismailovog doma

Odmah po saznanju za teško materijalno stanje i izuzetno nehumane uslove u kojima živi bračni par iz Jezernica, Hasiba i Mirvet sa svojim sinčićem Ismailom, javili su se prvi dobročinitelji sa željom da budu dio podrške.

U vikendu koji je iza nas urađeni su prvi radovi: – zahvaljujući dobroti Ernesa Muratovića (“Instalacije Muratović”) urađena je prva faza elektroinstalacija, te riješena papirologija za priključak el. energije (atest). –

Dobrotom Sakiba Kvrgića, podrška našim humanitarnim projektima ni ovog puta nije izostala. Firma PVC stolarija “Kvrgić” iz Čaplja donirala je i ugradila 2 PVC prozora.

Druga firma PVC stolarije najavila je zamjenu ulaznih vrata, o čemu ćemo vas upoznati nakon realizacije.

– Želimo naglasiti da su nam se svojim donacijama među prvima u ovom plemenitom hajratu pridružili Hodžić Mediha, Sadić Fehim i Ajla iz Trnove, Ahmetović Ishak (HU “Medaljon” iz Austrije)… tu su i dobročinitelji koji žele da njihova dobrota ostane samo Darivaocu nafake poznata…

Spominjemo to jer smo zahvaljujući njihovoj podršci, u danima iza nas, predstavnike tri građevinske firme vodili na lice mjesta i sa radošću vas možemo obavijestiti da uskoro, ako Bog da, potpisujemo ugovor o početku izvođenja unutrašnjih građevinskih radova u domu Hasibe i Mirveta.

Naša je želja da dječak Ismail sa svojim roditeljima zimu dočeka u toplom i sređenom domu, ako Bog da. Veliko hvala svima zahvaljujući kojima će ta želja, ako Bog da, postati stvarnost.

KOMENTARI