Publika uživala, poznati polufinalisti turnira

HomeLokalne temeSanski Most

Publika uživala, poznati polufinalisti turnira

Večeras počinje malonogometni turnir

Sinoć su u Gradskoj dvorani Sanski Most odigrane veoma kvalitetne malonogometne utakmice u okviru četvrtine finala Novogodišnjeg malonogomernog turnira “Preminger”.

Mnogobrojna publika je uživala u odličnim partijama, bodreći svoje ljubimce na parketu. Velika podrška sa tribina i dugotrajni aplauzi publike su uveličali nogometnu igru na parketu koju su pokazale sve ekipe učesnice četvrtine finala turnira.

Od prve do posljednje, četvrte utakmice, publika je uživala u rezultatski neizvjesnim utakmicama do posljednjeg sudijskog zvižduka. U prvoj utakmici je pobjednik odlučen izvođenjem penala, dok su u ostalim utakmicama golovi za prolaz postizani gotovo u zadnjim sekundama.

Publika je uživala u dobrim akcijama, odličnim majstorijama igrača, bravuroznim odbranama ali i atraktivnim golovima.

Mada je vladao prestiž i veliki ulog ekipa za prolaz u polufinale utakmice su odigrane u fer i sportskom duhu. Treba istaći dobar potez organizatora da po prvi put ukažu povjerenje domaćim sudijama da dijele pravdu na ovogodišnjem turniru.

Anel Burnić, Armin Islamović i Samir Mehmedović su pokazali da posjeduju kvalitet i autoritet, te da su s pravom veliki potencijal bh nogometa.

Predstoje nam još interesantniji dani malog nogometa u gradu na Sani.

U nedjelju su na rasporedu polufinalne utakmice tradicionalnog Novogodišnjeg malonogometnog turnira “Preminger”, kojeg su sasvim zasluženo izborile ekipe:
TR SULJO
DELTA PLUS
TOSIN SOKAK
KALTBERG BAU

Ne propustite veliku malonogometnu završnicu Novogodišnjeg turnira “Preminger” koja se igra u nedjelju 29.12.2019.godine jer Vas očekuje vrhunska malonogometna poslastica u okviru polufinalnih utakmica.

TR SULJO – KALTBERG BAU
DELTA PLUS – TOSIN SOKAK

Finalna završnica ovogodišnjeg turnira je u ponedjeljak, 30.12.2019.godine kada ćemo saznati pobjednika i najbolje pojedince turnira.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0