instant fap

Pucnjava u Ferhadiji, jedna osoba ranjena

Na lice mjesta stiglo pet vozila Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUPKS) i jedno vozilo Hitne pomoći Sarajevo

U ulici Ferhadija u strogom centru Sarajeva večeras oko 20 sati došlo je do pucnjave u kojoj je, prema prvim informacijama, jedna osoba ranjena. Kako javlja ekipa agencije Anadolija, na lice mjesta je stiglo pet vozila Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUPKS) i jedno vozilo Hitne pomoći Sarajevo.

“U 19:45, na raskrsnici ulica Ćemaluša i Ferhadija, došlo do upotrebe vatrenog oružja od strane nepoznate osobe. Prema raspoloživim podacima možemo reći da je jedna osoba najvjerovatnije povrijeđena, a da su policijski službenici na licu mjesta i prikupljaju potrebne detalje u vezi ovog događaja”, izjavio je portparol MUP-a KS Irfan Nefić.

“U 19:55 časova zaprimili smo mušku osobu inicijala I.Ž. (1977.) sa ustrelnom povredom lijevog stopala. Upućen je na kliniku za ortopediju i traumatologiju gdje će mu metak biti izvađen i tamo će biti hospitaliziran”, izjavila je portparol KCUS-a Biljana Jandrić.

KOMENTARI