instant fap

Rade Vešović: I sada tvrdim da je Sarajevo favorit

Trener ekipe crnogorske Zete Rade Vešović, rekao je uoči večerašnjeg susreta da je njegov tim izgubio u prvoj utakmici u Sarajevu zahvaljujući njihovim greškama. Da podsjetimo da je rezultat iz prve utakmice bio 2:1 u korist tima sa Koševa.

  – Sarajevo je pobijedilo zahvaljujući našim greškama. Osim dvije, tri šanse, nisu ništa napravili. Kod prvog gola moj igrač, umjesto da mirno riješi situaciju, dopusti da mu Belošević ukrade loptu, centrira, a ovi drugi puste Suljića da matira golmana. Kod drugog je golman Brnović bespotrebno izbio loptu na noge Beloševiću. To je bilo sve od Sarajeva – kaže Vešović i dodaje:

– Vjerujem da će na tribinama biti barem desetak hiljada naših navijača. Moji igrači će igrati bez opterećenja, jer smo napravili puno u Evropi. Trijumf protiv Sarajeva bio bi pravi podvig. Ranije sam govorio da je Sarajevo blagi favorit. I sada to tvrdim, ali sam siguran u našu pobjedu”, poručio je Vešović koji će za revanš moći da računa na novajliju Dražena Ajkovića i oporavljenog Vujačića.

KOMENTARI