instant fap

Radite ono što volite..

Radite ono što volite..

Radite ono što volite, moglo bi vam spasiti život!

Svatko od nas ima nešto što voli raditi. Možda je neisplativo, možda se čini u današnjem svijetu nevažnim, možda su vas tako učili. Otkad znam za sebe, vukla sam za sobom knjige, uživala čitajući ih. Ispisivala sam papire, zatim ih trgala i bacala u vatru, u toj su vatri gorjeli dijelovi mene koji su ponekad, samim ispisom prestajali postojati.

Jer sam ih izbacivala na papir, zatim su nepovratno odlazili u plamenu vatre. Oduvijek je pisanje bilo dijelom mene i ja sam bila dijelom pisanja. Nekako sam to zaboravila putem odrastanja, putem uvjerenja kako je pisanje, odnosno hobi, nešto nevažno, neprofitabilno i nebitno.

U najgorem periodu svog života, koji je bogme ponešto i potrajao, ja sam odlučila raditi ono što volim. To nije rad, to je ljubav. To je nekakav spoj mene u kojem ne postoje problemi, ne postoje brige, ne postoji vrijeme, ne postoji mjesto! Neopisiv osjećaj stvaranja. Još kad dobijete povratnu informaciju kako je ono što volite raditi utjecalo pozitivno na nečiji život, to je plaća koja se ni s čim ne može mjeriti!

Život mi se vratio u PS. Tijelo mi još vraća stara gaženja, polako, doći će i ono na svoje. Možda ću zauvijek pisati, možda ću sutra prestati! Ja to ne znam. Ta naučila sam neka ne predviđam suviše budućnost. Sve u svemu, u jednom periodu mog života odlučila sam raditi ono što volim. I vjerujte mi, to mi je spasilo život!

Ne čekajte neka budete savršeni, ne čekajte neka vas neko odobri. Ne čekajte idealne okolnosti! Radite ono što volite. Moglo bi vam, u najmanju ruku, spasiti život. A, vjerujte mi i mnogo više od toga!

KOMENTARI