instant fap

Radončić prodao Avaz, sprema se za bjekstvo u Crnu Goru

Nedim Dobojlić, advokat koji zastupa Fahrudina Radončića protiv onih koji se usude govoriti ili pisati protiv utemeljitelja osnivača, nedavno je u jednoj tužbi, kao argument da njegov klijent “nije kriv” naveo da je Radončić “prodao Avaz – roto press d.o.o. 6. 7. 2012. Također, on više nije ni vlasnik Avaza d.o.o.”

Istovremeno crnogorski mediji pišu da je Radončić napravio dogovor sa crnogorskom Vladom o kupovini Pobjede. Da je ovaj posao završen nedavno je potvrdio i Vlastimir Mijović, direktor Avaza. Saopćeno je kako će Radončić uložiti oko 16 miliona eura u Pobjedu, ali i da će mnogo više profitirati s obzirom na nekretnine koje Pobjeda ima i u samom centru Podgorice.

Potezi koje Radončić povlači uveliko podsjećaju na one njegovog suradnika Nasera Keljmendija koji je već izgradio hotel u Ulcinju. No, za razliku od Keljmendija koji nema crnogorsko državljanstvo i ne može računati na zaštitu ove države nakon što za njim bude izdata potjernica, Radončić valjda računa na pomoć svog prijatelja Mila Đukanovića. Uostalom Radončić je rođeni Crnogorac. Samo ukoliko mu račune ne pomuti tim američkih istražitelja koji je već u Crnoj Gori i istražuje Keljmendija, Šarića i njihove poslovne i prijateljske veze kako u ovoj zemlji tako i u regiji.

KOMENTARI