RAZOTKRIVANJE SDPovskih direktora, dio I

Homeinmedia danas

RAZOTKRIVANJE SDPovskih direktora, dio I

Slavni producent Denis Mujadžić Denyken

Sinoć je na jednoj od facebook stranica objavljen tekst o nedoličnom ponašanju Nijaza Halilovića, direktora Srednje mješovite škole “Amir Žilić” u Sanskom Mostu. Na objavljene prozivke učenika da ih direktor Halilović (SDP) angažuje da mu za njegove privatne potrebe skupljaju šljive za rakiju, vidno uznemireni Halilović “osuo je paljbu” a čime drugim nego psovkama i uvredama. 

Obzirom da ovakvu komunikaciju ne podržavamo u javnom prostoru, a pogotovo ne od strane prvog čovjeka jedne obrazovne ustanove, Halilovićeve psovke nećemo napisati, ali zato objavljujemo screenshotove njegovih vulgarizama, u izvornom, necenzurisanom obliku.

Kako ovakvo nedolično ponašanje Haliloviću postaje uobičajeno, pozivamo nadležne da pokrenu disciplinski postupak protiv čovjeka koji bi trebao biti uzor učenicima, a koji ih – osim psovkama i vulgarnostima – očigledno nema čemu drugome podučiti.

Pozivamo i Nijaza Halilovića da već danas demantuje javno objavljene navode da nije osigurao ogrjev za predstojeću zimu. Ako može.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0