instant fap

Real Madrid muči Garetha Balea: Ne žele ga prodati, a rekli mu ni da neće igrati

Real Madrid muči Garetha Balea: Ne žele ga prodati, a rekli mu ni da neće igrati

Gareth Bale je već odavno prekrižen u Real Madridu i jasno je da Zinedine Zidane neće računati na njega naredne sezone.

U kraljevskom klubu se spremaju velike promjene što se tiče igračkog kadra, a Bale je jedan od igrača za koje je Zidane priznao da više ne računa na njega.

Da Velšanin želi napustiti Real pokazuje svaki meč na Santiago Bernabeu gdje mu zvižde navijači Kraljeva koji su nezadovoljni njegovim igrama u ovoj sezoni.

Međutim, španski mediji prenose da Florentino Perez ne želi tako lako da se odrekne Balea, ali je jasno da za njega nema mjesta u ekipi Zinedinea Zidanea.

Madridska Marca prenosi da je Perez predložio da Bale ide naredne sezone na posudbu s opcijom da se može otkupiti njegov ugovor, ali također i da ga Real može vratiti ukoliko im zatreba.

Ovo je samo nastavak sage za Velšanina kojem je jedina želja da napusti Real na ljeto, ali da ga klub proda i da se više ne mora vraćati. No, očito su u klubu našli još jedan način da ga muče, a Florentino Perez je već dokazao da je veoma dobar u tome.

Istu stvar uradio je Jamesu Rodriguezu koji je već dvije sezone na posudbi u Bayernu, te skoro svaki prelazni rok su željeli vratiti Kolumbijca, ali od toga nije bilo ničega.

Također, Real Madrid je ranije odredio cijenu za Balea i poručili su zainteresovani klubovima da on može ići za 130 miliona eura što je za mnoge nestvarno visoka cijena za njega.

Bale ima ponude iz Engleske, ali klubovi nisu spremni da plate toliku sumu novca za njega, dok u Realu ne žele da pregovaraju oko mogućeg smanjenja ove cijene.


KOMENTARI