Redovna vježba policije

HomeUncategorized

Redovna vježba policije

Maloljetnik nožem zadao teške povrede djevojci u Bijeljini

Pripadnici Policijske stanice Sanski Most jučer su na lokalitetu malonogometnog igrališta u selu Sasina održali jednu u nizu redovnih vježbi, a pripadnike policije obišao je i ministar unutrašnjih poslova USK, Senad Kljajić.

„Ovo su aktivnosti koje policija mora da uvježba kako bi odgovorila svim izazovima i doprinijela što boljoj sigurnosti naših građana . „, istakao je ministar Kljajić.

On je dodao kako su unutrašnjim uštedama obezbjeđena sredstva za kupovinu dodatnih motornih vozila koja će uskoro biti stavljena na raspolaganje policiji. „Jedan dio sredstava smo obezbjedili i za nabavku uniformi i opreme , tako da ubrzo njome planiramo opremiti oko pedeset posto pripadnika policije.

Također, privodimo kraju projekat nabavke neophodnih sredstava veze koja će uskoro biti stavljena na raspolaganje policiji.“, istakao je ministar Kljajić.

Prema njegovim riječima, značajno je poboljšano održavanje i popravka policijskih motornih vozila, sve u cilju što veće mobilnosti i efikasnosti u radu policijskih službenika.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0