instant fap

Reprezentativci odradili dva treninga u Austriji

Reprezentativci BiH jučer su odradili dva treninga na terenu SC Tisis u Feldkiršenu na kojem je stručni štab naše selekcije na raspolaganju imao sve igrače osim Lulića i Spahića.

Kapiten bh. tima u kamp reprezentacije je stigao sinoc, a Lulić je zbog povrede skočnog zgloba na poštedi. Veći broj bh. navijača pratio je popodnevni trening našeg tima, koji je protekao u odličnoj atmosferi, koju nisu remetili ni aplauzi ni dozivanje sa tribina.

Svi u stručnom štabu su zadovoljni, a trener golmana Tomislav Piplica je naglasio: „Zaista je odlično raspoloženje i pravo je zadovoljstvo gledati ove momke kako treniraju. Čak i oni kojima je doktor preporučio mirovanje nisu željeli izostati sa treninga.“

Borče Sredojević: “Izvanredna, maksimalna angažiranost je odlika jutrošnjeg treninga.Vidjelo se da su igrači stigli sa željom da se u ove dvije utakmice napravi rezultat. Bili su odgovorni i sa velikim žarom su odradili trening.“

Doktor Karabeg je bio jasan kad je riječ o Luliću: „On neće moći trenirati do petka, do tada je na fizikalnim terapijama“.

Doktor reprezentacije je također potvrdio da je operacija Borisa Pandže zakazana za ponedjeljak.

Reprezentativci će danas odraditi jedan trening i to u popodnevnom terminu.

KOMENTARI