instant fap

Reprezentativki BiH Irmeli Peranović uručen prvi telefon Huawei Mate S

Reprezentativki BiH Irmeli Peranović uručen prvi telefon Huawei Mate S

Kompanije BH Telecom i Huawei jučer su u sarajevskoj Pivnici HS, u prisustvu velikog broja predstavnika medija i drugih gostiju, predstavili mobilni uređaj Huawei Mate S.

Dodir je najsnažniji izraz ljubavi, a ovaj pametni telefon napravljen je upravo za dodir. Huawei je zbog toga pristupio kreiranju mobilnog uređaja potpuno drugačije, polazeći od ljudskog dodira, saopćeno je.

Kompanija BH Telecom, osim što je lider na bh. tržištu telekomunikacija, do sada je realizirala veliki broj društveno odgovornih aktivnosti. Promocija novog Huawei telefona je održana u sklopu kampanje “Zagrli me” kojom se nastojalo ukazati na potrebe osoba sa Down sindromom pa je tako dragi gost promocije bila Irmela Peranović, osvajačica srebrne medalje u plivanju na ovogodišnjim Specijalnim olimpijskim igrama održanim u Los Angelesu.

Kao dugogodišnji sponzor Specijalnih olimpijaca BiH koji su na olimpijskim igrama u Los Angelesu osvojili 11 medalja, BH Telecom je Irmeli na današnjoj promociji poklonio novi Huawei Mate S telefon u znak istinske podrške i zahvalnosti za ostvarene rezultate.

“BH Telecom ima najbolju ponudu terminalne opreme i od danas svojim korisnicima prvi na bh. tržištu može ponuditi Huawei Mate S koji je stilski ljepši i sve funkcije obavlja besprijekorno. Ponosni smo da je Irmela Peranović, reprezentativka Specijalne olimpijade u sklopu kampanje ‘Zagrli me’ prvi korisnik ovog pametnog telefona koji se svojim karakteristikama značajno ističe na tržištu. Huawei Mate S je u ponudi BH Telecoma, s mogućnošću kupovine na 12 ili 24 mjesečne rate, uz postpaid pakete”, istakao je Sedin Kahriman, izvršni direktor za razvoj poslovanja.

Huawei Mate S je fablet – mobilni uređaj i tablet u jednom, s 5,5-inčnim AMOLED ekranom (2.5D) zaštićenim Gorilla Glass slojem četvrte generacije u Full HD rezoluciji 1080p, odnosom kontrasta od 1,8 miliona naprema jedan, te dvostruko dijamantski obrađenom ivicom debljine 2,65 milimetara. Pokreće ga Huawei HiSilicon Kirin 935 procesor u kombinaciji s 3 GB RAM-a i internom memorijom od 32 GB.

“Ovaj mobilni uređaj nudi nezaboravno iskustvo. Huawei ide ispred konkurencije i prvi uvodi Fingerprint Sense 2.0, koji povećava brzinu prepoznavanja otiska prsta i osjetljivost senzora za 100 posto! Da bi odskočili od svih, Huawei je u ovaj mobilni uređaj, između ostalog, ubacio i poseban set filtera za fotografiranje i snimanje u crno-bijeloj tehnici koja će fotografije učiniti kontrastnijim i više retro. Huawei Mate S je pametni telefon koji jednostavno morate imati”, naglasio je Dalibor Ritan, direktor prodaje kompanije Huawei.

U dobrom raspoloženju i ugodnom druženju protekla je promocija novog pametnog telefona, a za predstavnike medija organizirana je i nagradna igra u kojoj su najsretniji novinari osvojili tri Huawei Y6 mobilna uređaja.

“U sklopu kampanje ‘Zagrli me’ u petak, od 14 do 16 sati, pronađite naše promotore na ulicama Sarajeva koji će dijeliti zagrljaje, a najljepši zagrljaji bit će nagrađeni sa 20 ulaznica za event u subotu na kojem će gostovati DJ Dixon, najpoznatije svjetsko ime u svijetu elektronske muzike”, navode iz BH Telecoma.

klix

KOMENTARI