instant fap

Riskirao život kako bi spasio mlađu sestru: Ljepši dani za malog heroja

Riskirao život kako bi spasio mlađu sestru: Ljepši dani za malog heroja

Bridger Walker, iz Cheyennea u Wyomingu, riskirao je svoj život kako bi spasio svoju mlađu sestru od psa koji ih je napao u julu 2020. godine. Zadobio je nekoliko ugriza za glavu i lice, a trebalo mu je više od 90 šavova nakon što je hitno prebačen u bolnicu, kako prenosi Unilad.

Njegova tetla objavila je ovu priču na Instagramu:

“Moj nećak je heroj koji je spasio svoju mlađu sestru od napada psa. Stao je ispred nje i pustio da pas ugrize njega samo kako bi sačuvao nju.”

Šest mjeseci nakon napada, ožiljci malog junaka blijede, zahvaljujući pomoći tima poznatih ljekara koji su se dobrovoljno javili da ga liječe pro bono nakon što su čuli njegovu priču.

“Bridger me nadahnuo i u vrijeme kada je toliko negativnosti okruživalo svijet, pružao je nadu i predstavljao sve dobro. Moja je najveća privilegija pokušati pomoći i premda će nekolicina od nas možda dobiti zasluge, ova je priča više o dermatološkom svijetu koji se okupio kako bi pomogao dječačiću koji je uistinu heroj”, ispričao je ljekar Bhanusali, koji je laserom uklonio ožiljke s Bridgerova lica

Drugi put je liječenje primio u oktorbu 2020. od dr. Maughan, koji je rekao:

“Bridger je takva inspiracija u ovim teškim vremenima. Njegova hrabrost i odvažnost zaslužuju svako priznanje”.

KOMENTARI