instant fap

Robbie Williams predstavlja novi album „Take The Crown“

Jedan od najuspješnijih glazbenika današnjice – Robbie Williams, predstavlja svoj novi studijski album “Take The Crown”, ujedno i prvo izdanje za Universal Music!

 

Deveti studijski album “Take The Crown” prvo je samostalno studijsko izdanje za Robbiea još od albuma “Reality Killed The Video Star” iz 2009., prvo nakon ponovnog okupljanja benda Take That 2010. godine te ujedno i prvo izdanje za Universal Music!

“Oduševljen sam što se priključujem Universal Music obitelji, pogotovo u ovom trenutku za koji smatram da predstavlja najzanimljiviji dio moje cjelokupne karijere!” rekao je jedan od najuspješnijih pop izvođača današnjice.

Novi album “Take The Crown” donosi ukupno 11 potpuno novih pjesama, koje su nastajale pod pod kalifornijskim suncem, u studiju u Los Angelesu, a njihovom produkcijom se bavio Jacknife Lee. Album je najavljen slatkim i zaraznim pop singlom “Candy”, koji je odmah nakon svjetske radijske premijere osvojio slušatelje diljem svijeta te dosegnuo vrlo visoke pozicije brojnih ljestvica. Pjesmu zajedno s Robbiem potpisuju Gary Barlow i Terje Olsen. Ostatak novog izdanja donosi vrlo uglađen pop-rock zvuk i melodije, a među pjesmama se dodatno ističu i “All That I Want” s prizvukom 80-ih, “Hey Wow Yeah Yeah” s electro elementima, kao i “Different”, power-balada koja je odabrana za novi singl s albuma.

Robbie Williams je do sada u okviru svoje solo karijere prodao preko 60 miljuna albuma, i osvojio najviše Brit Awards nagrada u povijesti istih (ukupno 17, da budemo precizni)! Njegovih šest albuma se nalazi na Top 100 listi najprodavanijih albuma u Velikoj Britaniji dok je Williams 2006. godine ušao u Guinnesovu knjigu rekorda prodajnom brojkom 1.6 milijuna koncertnih ulaznica u samo jednom danu!

“After the Take That reunion – a busman’s holiday, a break from my career which re-energised me in many, many ways – I wanted to come back with a massive solo album. My main priority was to write what I consider, and hopefully what the world would consider, to be hits. I’m very excited”. Robbie Williams, August 2012.

“Take The Crown” popis pjesama:
Be A Boy
Gospel
Candy
Different
Shit On The Radio
All That I Want
Hunting For You
Into The Silence
Hey Wow Yeah Yeah
Not Like The Others
Losers (featuring Lissie)

KOMENTARI