instant fap

Robote, usisaj mi kuću!

Konačno ste dobili “prvu pomoć” oko čišćenja kuće i prašine, a nećete morati čak ni da joj se umiljavate ili je molite da vam pomogne.

Hoba Robot jedan je od onih izuma koje ste sigurno poželjeli poslednjih dana. Oblika niskog valjka ili jako debele palačinke, koji samo morate napuniti strujom (prvi put) i onda ga lijepo pustite da se samovoljno vozika po stanu ili kući i čisti prašinu i odlaže je u svoj “robotski” dio predviđen za to.

Dobro, prvi put ga morate pustiti na slobodu kako bi naučio raspored prostorija i smislio najkraću rutu kojom će usisati svaki djelić kuće ili stana, ali nešto morate da “žrtvujete”. Nakon toga mu zadate dnevni interval i pobrinete se da ga povremeno ispraznite i očistite, a Hoba Robot će sam čistiti do 4 prostorije, sam se puniti i biti tako tih da ćete i zaboraviti da ga imate.

Ono što sigurno nećete zaboraviti jeste kako vam je pod neprestano uredan i čist i vrlo brzo ćete poželjeti jednog Hoba Robota za čišćenje prozora ili širenje veša, ali nažalost ti su izumi još u razvoju. No, umjesto da maštate o robo čistačima, radije pogledajte šta sve Hoba radi.

Prvo, radi na svakoj podlozi i kombinaciji materijala i to do 4 sata neprestanog usisavanja i sve površine koje čisti dezinfikuje UV svjetlom, tako da ćete s poda doslovno moći da jedete.

( tehnologija.me )

 

KOMENTARI