instant fap

Rođeni sam vođa, ali ipak nisam dobar primjer drugima…

– Najbolji način da pomognem timu su moji golovi. Ne mislim da me se iko od mojih suigrača boji. Ako je s nekime od njih to slučaj, taj vjerojatno neće dugo trajati

 ibra

Zlatan Ibrahimović je osvojio mnoštvo trofeja u svojoj velikoj karijeri. No, nikada se nije okitio naslovom europskog prvaka.

Švedski 31-godišnji napadač osvojio je dva naslova državnog prvaka s Ajaxom, tri s Interom, jedan s Barcelonom i jedan s Milanom, te još dva s Juventusom, koji su Staroj dami bili oduzeti zbog umiješanosti u aferu ‘calciopoli’, prenosi 24sata.hr.

No, još uvijek čeka trofej u Ligi prvaka i možda ga nikada neće ni dočekati.

– Čak i ako ne osvojim Ligu prvaka, moja karijera će još uvijek biti velika nakon što je okončam – izjavio je napadač PSG-a za France Football.

Iako ga se često doživljava kao zastrašujućeg lika u svlačionici, Zlatan ne smatra da ga se suigrači boje.

– Najbolji način da pomognem momčadi su moji golovi. Ne mislim da me se itko od mojih suigrača boji. Ako je s nekime od njih to slučaj, taj vjerojatno neće dugo trajati na najvišoj razini.

Naglasio je kako je uvijek spreman pomoći mlađim suigračima na putu do uspjeha.

– Uvijek sam vjerovao u sebe. Ja sam rođeni vođa! Jedan od mojih snova se ispunio kada sam postao nogometaš. Bolji sam igrač od mnogih drugih. Ipak, nisam jedan od onih koji je za primjer drugima – priznao je na kraju.

KOMENTARI