Ronaldo ponuđen Manchester Cityju, Građani imaju plan koji se ne sviđa Juventusu

HomeSport

Ronaldo ponuđen Manchester Cityju, Građani imaju plan koji se ne sviđa Juventusu

Iz Coca-Cole odgovorili Ronaldu

Menadžer Jorge Mendes ponudio je Cristiana Ronalda Manchester Cityju, prenose mediji u Italiji.Ronaldo u posljednje vrijeme nije zadovoljan u Juventusu i želi napustiti klub, a i Stara dama iz Torina ima namjeru “riješiti” se 500.000 funti koliko sedmično izdvaja na platu Portugalca.

Ipak, Juventus ga ne želi pustiti besplatno. Stara dama traži najmanje 25 miliona eura, dok Manchester City ne želi platiti obeštećenje za jednog od najboljih nogometaša svijeta i to bi mogao biti problem.

Italijanski Sky Sport prenosi kako Manchester City planira dovesti Ronalda besplatno u svoje redove, a onda mu ponuditi platu od 15 miliona eura godišnje i ugovor na dvije sezone.

Još uvijek na adresu Juventusa nije stigla niti jedna zvanična ponuda za portugalskog nogometaša koji ima još godinu dana važećeg ugovora s torinskim velikanom. Stoga, potrebno je da dva kluba pronađu zajednički jezik, iako ne djeluje da će neko “popustiti” i odstupiti od svojih stavova.

Menadžer Mendes je iznio svoje stavove čelnicima Cityja i ponudio svog klijenta Građanima koji će odlučiti na koji način bi mogli dovesti jednog od najboljih nogometaša svijeta.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: