instant fap

Rukometni turnir „Pomirenja i tolerancije“

Na petom rukometnom turniru „Pomirenja i tolerancije“ (za igrače rođene 1994. godine i mlađe) prvo mjesto osvojila je ekipa domaćina Prijedora, kojoj je ovo bio treći trijumf, jer je bila najbolja 2008. i 2009.godine, dok je u prethodna dva takmičenj

a slavio banjalučki Borac.

turnir-rukomet-mladje-kategorije

Pored sudija, nagrađeni su najistaknutiji pojedinci: za najljepši potez-Sandro Popović (Prijedor), najljepši gol-Saša Obućina (Partizan-Kozarska Dubica), najljepšu odbranu-Aldin Pašagić (Sana 7-Sanski Most), te prvi strijelac turnira-Anis Bolić (Sana 7), najuspješniji golman-Željko Panić (Prijedor) i najbolji igrač-Denis Pašagić iz zajedničkog tima Bužima i Cazina-Dundo Bears.

-Suživot i tolerancija su i održavanjem ovih turnira bili osnovni motiv da pokažemo kako možemo biti jedni sa drugima i jedni kraj drugih sa međusobnim uvažavanjem – istakao je Mr Hamdija Lipovača, premijer Vlade Unsko-Sanskog kantona, pokrovitelja ove odlično organizovane sportske manifestacije, koji je tim povodom dobio zahvalnicu.

Pozdravivši prisutne u ime gradonačelnika Prijedora Marka Pavića, predsjednik Skupštine grada Prijedora Sead Jakupović je zatvorio ovu manifestaciju, nakon što je prethodno sa Lipovačom i direktorom Javne ustanove Sportska dvorana Mladost Boškom Torbicom uručio nagrade, diplome i pehare pomenutim rukometašima i najboljim timovima.

Rezultati
Grupa A: Sana 7-Prijedor 19:12, Omladinac (Banjaluka)-Prijedor 14:22, Sana 7-Omladinac 20:16;

Grupa B: Partizan-Srednjoškolac (Novi Grad) 19:13, Dundo Bears-Srednjoškolac 17:15, Partizan-Dundo Bears 22:8.

Polufinale: Sana 7-Dundo Bears 19:22, Prijedor-Partizan 17:16
Utakmica za treće mjesto: Sana 7-Partizan 14:22
Finale: Prijedor-Dundo Bears 21:15

Tekst i foto – Nenad Đerić, GradPrijedor.com, RA Dundo Bears

KOMENTARI