Ryanair najavio novu liniju Banja Luka – Stockholm, cijena karte 19,99 eura

HomeVijestiBiH

Ryanair najavio novu liniju Banja Luka – Stockholm, cijena karte 19,99 eura

Nova avionska linija Ryanaira iz Banjaluke

Evropska avio-kompanija Ryanair najavila je danas novu liniju iz Banje Luke za Stockholm, koja će saobraćati dva puta sedmično s početkom od 2. novembra, kao dio Ryanair-ovog rasporeda pod nazivom “Bosnian Winter 21”.

Kako kažu iz ove kompanije, putnici iz Bosne i Hercegovine sada mogu rezervisati zimsko putovanje do marta 2022. godine, leteći po najnižim cijenama.

“U znak proslave, Ryanair je pokrenuo prodaju karata po cijenama od samo 19,99 eura za putovanja do kraja marta 2022. godine, a koja se moraju rezervisati do nedjelje, 9. maja u ponoć, i to samo preko web stranice Ryanair.com”, kažu iz Ryanaira.

Direktorica prodaje i marketinga Ryanair-a za CEE i Balkan, Olga Pawlonka, rekla je da obzirom da se programi za vakcinaciju nastavljaju u narednim mjesecima, zračni saobraćaj će se povećavati.

“Kako bismo proslavili ovu najavu, pokrećemo prodaju karata po cijenama od samo 19,99 eura za putovanja do kraja marta 2022. godine, a koja se moraju rezervisati do nedjelje, 9. maja u ponoć. Obzirom na nevjerovatne niske cijene, kupci bi se trebali prijaviti na www.ryanair.com, te sebi osigurati karte po najnižim cijenama”, kazala je Pawlonka.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: