instant fap

S kakvim ženama muškarci žele vezu?

S kakvim ženama muškarci žele vezu?

Žena može biti seksi, a može biti i najbolja prijateljica. Može biti i jaka te hrabra, ali i slatkica. Koje od njih muškarci najviše vole?

Kakve žene muškarci vole? Vječno pitanje na koje nema jednostavnog odgovora… Ipak, za AskMen.com, muškarci su pokušali dati odgovor i opisati s kakvim ženama žele vezu i koje su to osobine koje ih krase.

Gospođica Slatkica
Ona je uvijek pozitivna, slatka, zadovoljna životom i pravi je užitak biti u njezinu društvu. Nemaju ni trunke zločestoće u sebi i uvijek su na raspolaganju svojim muškarcima. Zato ih oni i obožavaju, ali rijetke su na ‘tržištu’.

Gospođica Ravnopravnost
Ona je feministica, ali ne mrzi muškarce. Naprotiv, voli ih i poštuje i jako se dobro slaže s njima. Pametna je, zabavna i otvorena za mnoga nova iskustva što muškarce posebno veseli. One vjeruju u partnersku ravnopravnost i ne ponašaju se kao slabe i nezaštićene djevojčice pa muškarci s njima mogu imati zaista divan i skladan život.

Gospođica Seksi
Ona voli muškarce i voli seks te se ne boji to priznati. Ona nije promiskuitetna i ne koristi seks kao manipulaciju, nego jednostavno uživa u njemu i to se na njoj vidi jer zrači seksipilom. Žene ih baš i ne vole, ali zato muškarci gube glavu za njima. Veza s njima je čisti užitak.

Gospođica Najbolja prijateljica
Ona je vrlo slična Slatkici. Brižna je, uvijek je tu za svoga partnera, mogu razgovarati o svemu, imaju zajedničke interese i vole raditi sve zajedno. One su sigurna luka za svoje partnere i zato ih muškarci čuvaju kao pravo blago.

Gospođica Direktna
To je žena koja zna što želi i ne boji se to jasno pokazati. Jaka je i nema problema s tim da preuzme inicijativu i prva pozove muškarca van. Njima su dorasli snažni muškarci koji znaju sa snažnim ženama. Oni koji to mogu, imaju sjajnu partnericu i prekrasnu vezu jer s Gospođicom Izravnom nema sivih zona u komunikaciji, a život je tako puno lakši.

Gospođica Neovisna
Ona je snažna, hrabra, pametna i sposobna. Ima organiziran život i ne treba muškarca da je usreći i da joj ispunjava slobodno vrijeme. Ona je u pravom smislu riječi partnerica jer nije očajna za muškarcem, a može biti izvrsna suputnica kroz život. Neki ih se muškarci boje, ali jako griješe jer su, prema nekim stvarima, gotovo idealne partnerice.

Gospođica Osobnost
Ona možda neće biti najljepša žena koju poznajete, ali zasigurno će biti jedna od najprivalčnijih. Ona je posebna, zaigrana, drugačija i zbog toga i privlači muškarce. Kad se pojavi u prostoriji, ne može proći nezapaženo. Šarm je njezino glavno oružje i zbog toga može biti zabavna i divna partnerica.

KOMENTARI