instant fap

S “nojevim jastukom” možete odspavati gdje god to poželite

Situacija u kojoj na posao dolazimo još uvijek pospani, za mnoge je već potpuno uobičajena. No, zahvaljujući jednom novom izumu, napokon ćete moći dodatno odspavati gdje god to poželite.

“Ostrich Pillow” ili “Nojev jastuk” oblači se na glavu poput kape, a sa strane ima i otvore u koje možete gurnuti ruke kojima ćete dodatno podbočiti glavu. On vam omogućuje da se dobro naspavate i na mjestima koja za to obično nisu namijenjena, prenosi Index. Tako ćete pomoću njega, ističu proizvođači, moći “dodatno i ugodno drijemati za uredskim stolom, u zračnoj luci, u vozu ili busu”.

Tvorac ovog neobičnog jastuka je izumitelj Ali Ganjavian koji se nada kako će njegov proizvod zaživjeti širom svijeta, prenosi Daily Mail.

“Mnogo sati dnevno provedemo na radnom mjestu, a san je sastavni dio našeg dana i zato ga ne treba podcijeniti. Ovaj proizvod pomaže vam da se u pauzama dodatno opustite na poslu. A i izgleda prilično otkačeno, mislim da će se ljudima zaista svidjeti”, ističe Ganjavian.

Također, Ganjavian dodaje kako je proizvod ime dobio po uzoru na nojeve koji kad se plaše, znaju gurati glavu u pijesak, a ukoliko i sami želite primjerak, to će vas koštati 75 dolara.

KOMENTARI