instant fap

S oprezom u “najluđu noć”

S oprezom u “najluđu noć”

Novogodišnja euforija osjeća se u vazduhu, a da bi sve prošlo u redu pobrinuće se policajci i vatrogasci, koji će tu “najluđu noć” dočekati radno.

vatromet-dzamija-480x330

Oni apeluju na građane da se potrude da sve protekne mirno te da izbjegavaju incidentne situacije, uzdrže se od bacanja petardi i slično, posebno tokom proslava na otvorenom.

“Policija, kao i svake godine, pa tako i ove tokom predstojećih praznika pojačava patrole u svim dijelovima grada kako bi bili sigurni da će sve proći u najboljem redu i u skladu sa prazničnom atmosferom koja nam predstoji”.

Ipak, obračuni pesnicama su glavni krivac intervencija policije za vrijeme praznika.

“Najčešći oblik narušavanja javnog reda i mira su fizički obračuni, koji obično budu prouzrokovani od strane maloljetnika, tako da u takvim slučajevima naši pripadnici imaju najviše intervencija. Tu je takođe i razbijanje inventara gdje policija zna napravati neku intervenciju”, kazali su iz policije.

Iz sanske Vatrogasne službe ističu da su tokom novogodišnjih noći imali intervencija zbog zapaljenih kontejnera i dimnjaka, te da je rijedak slučaj da je požar izazvan dekorativnom rasvjetom u domovima ili petardama.

“Tokom proslave, desi se da bude tek nekoliko intervencija na više lokacija, ali u većini slučajeva noć od koje se očekuje da bude spektakularna, protekne mirno.

Apeluje se na građane da se suzdrže od korištenja petardi i drugih eksplozivnih sredstava zbog njihove bezbjednosti kao i bezbjednosti drugih.

Iz sanske policije i Vatrogasne službe su poželjeli svima sretnu Novu godinu, uz želje da bude mirna i radosna.

KOMENTARI