instant fap

Salčinović ne dolazi na Grbavicu

Sačekaću kraj prelaznog roka. Odlučio sam ipak rizikovati i sačekati ponudu iz inostranstva. Znam da mnogo rizikujem, ali možda se bude isplatilo. Bio sam jako blizu Želje, što ne znači da se neću javiti Osimu, ukoliko ne odem vani, kaže Salčinović

Fenan Salčinović jučer je, kako je i sam najavio, trebao dati odgovor menadžeru Željezničara Amaru Osimu, da li će potpisati ugovor sa aktuelnim prvakom naše zemlje.
Iako je dao naslutiti da bi njegov odgovor trebao biti pozitivan, te da bi u budućnosti mogao obući dres Želje, s kojim je čak i trenirao, Salčinović nam je jučer rekao kako je ipak odlučio još malo pričekati.

“Sačekaću kraj prelaznog roka. Odlučio sam ipak rizikovati i sačekati ponudu iz inostranstva. Znam da mnogo rizikujem, ali možda se bude isplatilo. Bio sam jako blizu Želje, što ne znači da se neću javiti Osimu, ukoliko ne odem vani”, kaže otvoreno Salčinović, ostavljajući otvorena vrata dolaska na Grbavicu.

S druge strane, pak, Osim će se vjerovatno okrenuti drugim igračima, s obzirom na to da se u Željezničaru trude dovesti barem još jednog igrača prije isteka prelaznog roka. Kajkut je, podsjetimo, također otpao zbog odugovlačenja, a sve su prilike da bi mogao i Salčinović, s obzirom na to da ga je Osim već jednom sačekao, pa je ostao kratkih rukava.
Inače, plavi su od jučer na Bjelašnici, gdje će se spremati za meč sa GOŠK-om u Gabeli, a za četvrtak je planiran prijateljski duel protiv visočke Bosne, a u petak se odlazi u Međugorje, gdje će tim sa Grbavice dočekati utakmicu 4. kola.

KOMENTARI