instant fap

Samsung isplatio Apple kovanicama od 5 centi?!

Vjerovatno ste čuli da je Samsung izgubio prvu u nizu parnica od kompanije Apple, ali je zato smislio originalan način da isplati odštetu!

Kako prenosi španski portal Frontenet.com, a vijest nije zvanično potvrđena, Samsung je samo nekoliko dana, nakon sopštenja presude isplatio Apple. Odnosno, dostavio je „novac“ ispred kompanije Apple. To i ne bi bilo tako čudno, s obzirom na to koliko dobro posluje Samsung, ali suma od milijardu i 51 miliona dolara kompaniji Apple isplaćena je u kovanicama od 5 centi!

Svaka kovanica od 5 američkih centi teži oko pet grama. Množenjem sume i težine kovanice dolazimo do cifre od preko 100.000 tona! To je kao da je Samsung ispred Apple predstavništva „istovario“ 20.000 slonova!

Ono što fascinira, ukoliko je cijela stvar tačna, jeste, na koji je to način Samsung od Koreje do Kalifornije prevezao toliki tovar! Koliko aviona treba da se preveze 20.000 slonova? Brodom sigurno nisu prenosili… Koliko su goriva potrošili? Koliko ljudi je utovaralo kovanice i da li na svijetu uopšte postoji još neka kovanica od pet centi?!

Bez obzira na to da li je ova vijest tačna ili nije, ostaje činjenica da neko ima tako dobar smisao za humor – da li u Samsungu ili neko na netu, ostaje da se vidi.

KOMENTARI