instant fap

“Sana 7” dočekuje “Omladinca”

Rukometaši „Sane 7“ iz Sanskog Mosta narednu prvenstvenu utakmicu igraju sutra(28.oktobar)  na svom terenu.

U okviru 4. kola Prve lige Federacije BiH grupa sjever, sanski rukometaši će ugostiti ekipu Omladinca iz Lukaca. Utakmica u Gradskoj dvorani počinje u 17 sati. Ovo će biti prilika da sanski rukometaši zabilježe i prvu pobjedu u ovoj sezoni pred svojom publikom. Podsjetimo, u prvom kolu Sanjani  su poraženi na gostovanju od ORK „Tuzla, zatim su na svom terenu remizirali sa ekipom „Bosna TS“ iz Tešnja, a u prošlom kolu su u Cazinu poraženi od ekipe „Krajine“.
U ostalim susretima ovog kola se sastaju: Bihać – Jajce, Sloboda Solana – Krajina, Banovići – Bosna TS, Lukavac – Tuzla i Žepče – Maglaj.

Nakon tri odigrana kola na čelu tabele su Maglaj i Jajce sa maksimalnih devet osvojenih bodovoa. Čak šest ekipa je sakupilo po šest bodova, a to su: treći Lukavac, četvrta Tuzla, petoplasirano Žepče, šesta Krajina i sedma Sloboda Solana. Na osmom mjestu je Omladinac sa tri boda, dok su deveta Sana 7 i Bosna TS osvojili po jedan bod. Na začelju tabele su Bihać i Banovići bez osvojenih bodova.
Iz Rukometnog kluba „Sana 7“ upućen je poziv navijačima i simpatizerima kluba da sutra u što većem broju dođu u Gradsku dvoranu, jer podmlađenoj ekipi ovog kluba itekako treba podrška sa tribina.

KOMENTARI