instant fap

Sanjani daju podršku BiH rukometašima

Sanjani daju podršku BiH rukometašima

Muška rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine pobijedila je u Solunu selekciju Grčke sa 28:23 u prvom od dva susreta pretkvalifikacija za nastup na evropskom prvenstvu 2016. godine u Poljskoj.

Izabranici selektora Dragana Markovića tokom cijelog susreta sa Grcima su držali rezultatsku prednost i pokazali da su trenutno znatno bolja ekipa. Pobjednik iz dvomeča BiH – Grčka izborit će nastup u grupnoj fazi kvalifikacija, koje počinju krajem oktobra ove godine. Bez obzira na rezultat u Solunu, selektor ističe da se Grci neće predati u revanšu, koji se igra 10. aprila u Cazinu. „ Očekujem tešku utakmcu, ne smijemo se opustiti.

Moramo biti maksimalno ozbiljni. Očekujemo veliku podršku Krajišnika“, kazao je Marković. Bh rukometni reprezentaivci imaće podršku sa tribina i mnogobrojnih Sanjana. Naime, preduzeće „KVIM Kompani“ organizuje u subotu prevoz na ovu utakmicu, a općina Sanski Most je danas putem nagradne igre na talasima Radio Sane za sretne slušaoce objezbjedila 10 ulaznica po cijeni od 15 KM, a obezbjeđen je i prevoz. Polazak za Cazin je u subotu u 16:30 sati ispred Gradske dvorane. Utakmica BiH – Grčka počinje u 20:15 sati.autor:radiosana

KOMENTARI