instant fap

Sanjani u akciji pomoći malom Hasanu

Sanjani u akciji pomoći malom Hasanu

Mnogi portali širom BiH ovih dana objavili su vijesti o teškom životu četveročlane porodica Bašić iz Ljubije kod Prijedora. Osim života u teškim uslovima skromna obitelj školuje i dvoje divne djece Hasana i Selmu.

Pored životnih problema, skromna obitelj je u stalnoj borbi za Hasanovo zdravlje. Vedri i nasmijani dječak ima problema s bubrezima, jetrom, srcem. Teška sudbina nesretne obitelji koja na sve moguće načine pokušava pomoći onima do kojih im je najviše stalo, svojoj djeci.

Međutim, sami nisu u mogućnosti izdržavati svoju obitelj niti pomoći svojoj djeci, što im i najteže pada.

Dok ovo pišemo, dobri ljudi akcijama pomoći ovoj i obiteljima slične sudbine pokazuju da ipak postoji i nešto dobro u današnje teško vrijeme.

Ajdin Hasanić iz Starog Majdana upravo je jedan od njih. Nakon što je na inicijativu svoga prijatelja Nihada saznao za sudbinu obitelji Bašić i malog Hasana organizirao je akciju skupljanja pomoći.

Organizirana je velika akcija u koju su bili uključeni svi učenici srednjih škola u Sanskom Mostu, ali i svi oni koji su skromnim doprinosom htjeli pomoći. Sanjani su ponovno su pokazali svoje veliko srce i dobru volju za pomoć potrebitima.

Nakon što su skupljena značajna materijalna sredstva Ajdin je sa svojim kolegama Mensurom i Enesom posjetio porodicu Bašić. Osim posjete i značajne donacije momci su iskoristili trenutak da provedu i vrijeme sa Hasanom i odveli ga u Bingo, kako bi i sam izabrao neke od stvari koje su mu potrebne, a koje nažalost nema mogućnosti imati.

Kažu kako se uvijek negdje pojavi svjetlo na kraju tulela, tako je i našem hrabrom Hasanu barem na tren vraćen osmijeh na lice.

Hvala svima onima koju su odlučili pomoći, malo je nekad potrebno da usrećimo one kojima je to zaista potrebno..

[print_gllr id=42795]

KOMENTARI