instant fap

Sanjanka na manifestaciji: “Makaze koje život znače”

Sanjanka na manifestaciji: “Makaze koje život znače”

I ove godine, četvrti put zaredom, u sarajevskom BBI centru, održat će se humanitarna manifestacija pod nazivom “Makaze koje život znače”. Ista će se održati 20. januara 2013. godine sa početkom u 12 sati. Program će voditi Vanja Semić i Almir Čehajić Batko.

Frizeri Haris Hodžić i Senad Čavdar u saradnji sa “Klubom Frizera Sarajevo” i “Otvorenom mrežom” su organizatori ove manifestacije, s koje će ukupan prihod ići u korist porodilišta bolnice “Abdulah Nakaš”, kao i prije dvije godine kada su prikupljena sredstva za kupovinu toplih krevetića za bebe u iznosu od 17 000 KM.

“Koncept ove manifestacije sličan je prethodnim”, kaže Haris Hodžić, jedan od organizatora.“Nadam se da će ovaj put učestvovati 20 do 25 salona, a princip plaćanja ostaje isti sadržan na dobrovoljnoj bazi, znači onoliko koliko su klijenti spremni izdvojiti novca u ove humanitarne svrhe”.

Na ovogodišnjoj manifestaciji, svoje znanje i humanost moći će pokazati i jedna Sanjanka. Radi se o poznatoj frizerki Saneli Bešić, inače vlasnici Frizerskog salona “Sanela” u Sanskom Mostu.

Sanela Bešić je od strane organizatora ovog humanitarnog događaja prepoznata kao vrstan majstor svog zanata, najbolji frizer uSanskom Mostu, što je potvrđeno na nekoliko održanih takmičenja, te će kao takva sigurno dostojno predstaviti naš grad.

Razlika ovogodišnje manifestacije je ta što će se, nakon cjelodnevnog rada frizera, ista preseliti u “Coloseum klub” gdje će biti održana donatorska večera.

 

U sklopu nje bit će održana i aukcija na kojoj će, između ostalog, biti ponuđeni dresovi Edina Džeke i Miralema Pjanića, rukavica Adnana Ćatića (Felix Sturm), kao i drugi predmeti i umjetnički radovi.

 

KOMENTARI