Sanjanka Sebiha Alagić – Zečić pokrenula je novi modni brend za žene

Homeinmedia danas

Sanjanka Sebiha Alagić – Zečić pokrenula je novi modni brend za žene

Prekid nastave u školama u USK

Jedna šetnja njhovom web stranicom dovoljna je da zapazite modni brend Perfect Lips by Biha i poželite zaviriti u njen raskošan modni svijet.

Sebiha Alagić – Zečić kreirala je novu formulu karmina koja se ističe iz mase i osvaja na prvu.

Inače, Sebiha je zajedno sa suprugom Enesom vlasnica jednog na najboljih restorana u Austriji. Marengo predstavlja izvornost, bosansku tradiciju, autentičnost jela, ljubazno i stručno osoblje te moderan i prijatan ambijent.

Za mene je karmin simbol slobode jedne žene, nebitno da li je ta žene domaćica, majka ili poslovna žena. Trendovi ljepote se stalno mijenjaju ali karmin uvijek ostaje.

Nakon nošenja zaštitnih maski, sve više žena su se prestale šminkati, osim mene.Maska je bitna i potrebna, ali za mene je moj make-up isto bitan. Moj radni dan traje i do 12-14 sati.

U poslovnom svijetu imam često sastanke, razne poslovne situacije gdje mi je bitno izgledati uredno i profesionalno. Svi karmini koje sam do sad probala nisu uspjeli ostati cijeli radni dan na mojim usnama.

Zajedno sa mojim suprugom sam kreirala novu formulu karmina, koji su vodootporni, koji ostaju na vašim usnama do 16 sati. Jednostavno perfect lipstick za perfect lips.

Perfect Lips by Biha ruževi su veganski i imaju vodootpornu strukturu, a uz to su laki na usnama. Dostupna je široka paleta boja što znači da za svakoga postoji njegova boja.

Imena ruževa pomno su odabrana i njihove boje asociraju na gradove koje sam posjetila. Dizajniran da pruža slobodu, izlazi iz stereotipa, razvija osobnost te potiče kreativnost.

Ruzevi su matirani i veoma postojani, mogu izdržati i do 16 sati, bogatog pigmenta, ali nosivi u svim kombinacijama.

Prije upotrebe preporučujemo nanošenje balzama za usne za potpunu njegu i perfektne usne.

Kolekcija se može pobliže pogledati na službenom Instagram profilu.

Perfect Lips by Biha novitete otkrijte u nastavku, a njezin raskošan modni svijet otkrijte na www.perfectlips.shop

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0