instant fap

Sanjanke dokazuju da košarka živi u Sanskom Mostu

Sanjanke dokazuju da košarka živi u Sanskom Mostu

Mlade igračice ŽKK „Sana“ ostvarile su i drugu pobjedu u novoj sezoni Lige mladih U – 14 Unsko – sanskog kantona .

Sanske košarkašice su slavile na gostovanju protiv ekipe „Mladost“ iz Bosanskog Petrovca. U okviru drugog kola prvenstva Lige mladih U -14 USK za košarkašice, mlade igračice ŽKK „Sana“ su pobijedile na gostovanju svoje vršnjakinje iz KK „Mladost“ iz Bosanskog Petrovca.

U uzbudljivoj i do samog kraja neizvjesnoj utakmici Sanjanke su slavile sa samo dva poena razlike, a krajnji rezultat je glasio 15:17.

Kako nas je informisao trener sanskih košarkašica Emir Lasić, utakmica je odigrana u veoma hladnoj dvorani ispod svih standarda. On naglašava da je to bila teška utakmica koja je zbog hladnoće i rezultirala veoma malim brojem koševa.

Trener Lasić kaže da je ŽKK „Sana“ pokazala kako je kompletnija i spremnija ekipa, te je pobjeda i više nego zaslužena. On je čestitao svojim pulenkama na borbenoj igri i novom uspjehu.

Pomenimo, sanske košarkašice su na startu nove sezone u Gradskoj dvorani u Sanskom Mostu slavile ubjedljivu pobjedu od 17 poena razlike protiv ekipe KK „Bihać“, a rezultat je glasio 50-33. U narednoj utakmici ŽKK „ Sana“ će ugostiti ekipu „Krajišnika“ iz Velike Kladuše. 

KOMENTARI