instant fap

“Sanska Ilidža”: Pripreme za novu sezonu

“Sanska Ilidža”: Pripreme za novu sezonu

Dragi naši posjetioci, kao što vidite u toku su intenzivni radovi na dijelu banjskog kompleksa “Sanska Ilidža”, na mjestu gdje su nekada bili unutrašnji bazeni.

Na istom mjestu gradimo objekat sa novim unutrašnjim bazenima i dodatnim smještajnim kapacitetom, kako bi objekat bio u funkciji tokom cijele godine, a ne samo za vrijeme sezone.
Napominjemo Vas da se izgradnja unutrašnjih bazena neće završiti prije početka sezone 2014.godine, ali svakako su velike šanse da se to uradi do kraja godine.

Pripreme za sezonu su već otpočele, ove godine na raspolaganju će Vam biti vanjski bazen sa termo-mineralnom ljekovitom vodom od 32 C, kojeg planiramo pustiti u funkciju već u maju, gdje Vaše lječenje možete nastaviti bez razlike u djelovanju u odnosu na unutrašnje bazene, te ljekovito blato.

1508583_499725060133477_1508651730967165656_nSvakako na raspolaganju Vam je i fizioterapija, sa profesionalnim fizioterapeutima, restoran sa ljetnom baštom gdje nastojima da koristimo isključivo domaće proizvode (o čemu ćemo Vas naknadno obavijestiti), kao i smještajni kapacitet kojeg možete koristiti po prethodnoj rezervaciji i to po najpovoljnijim cijenama.

Nadamo se Vašoj posjeti, ove godine nastojat ćemo da Vam pružimo nešto i od sportsko-rekreativnog sadržaja, ali to neka bude iznenađenje.
Za vrijeme sezone svi radovi će biti obustavljeni, prostor kompletno uređen, nećete osjetiti bilo kakvo narušavanje ambijenta, gdje Vam garantujemo izvrstan odmor i druženje, koje možete naći samo kod nas udaljeno od gradske vreve i zagađenja.

Sve dodatne informacije možete pronaći na našoj web stranici www.banjailidza.ba, Vaše upite možete poslati kako na facebook tako i na naš mail: [email protected]

Nadamo se Vašem razumjevanju, Vašoj podršci i posjeti!

DOBRO NAM DOŠLI!!!

KOMENTARI