instant fap

Sanski policajci darovali krv

Sanski policajci darovali krv

Danas je organizovana akcija dobrovoljnog darivanja krvi u kojoj su sudjelovali pripadnici Policijske stanice Sanski Most.

Akcija je provedena u saradnji s aktivistima općinske organizacije Crvenog križa. Pripadnici sanske policije redovno provode ovakve akcije, a danas je najdragocjeniju tečnost darovalo desetak policajaca. Na ovaj način su zadovoljene trenutne potrebe opće bolnice u Sanskom Mostu, obzirom da ova zdravstvena ustanova u svakom trenutku treba da ima dovoljne količine krvi za pomoć unesrećenim licima.

Mensur Seferović, predsjednik sekcije dobrovoljnih davaoca krvi u Crvenom križu Sanski Most, zahvalio je pripadnicima policije na saradnji, istakavši da je ovo treća akcija ove godine koju Crveni križ realizuje skupa sa pripadnicima sanske policije. Obzirom da su potrebe za krvlju uvijek izražene, ovom prilikom su iz općinske organizacije Crvenog križa pozvali i druge humaniste, ali i građane koji do sada nisu darovale krv da na ovakav način pomognu u spašavanju tuđih života.a

KOMENTARI