instant fap

Sanski rukometaši do nova tri boda bez odigrane utakmice

Sanski rukometaši do nova tri boda bez odigrane utakmice

Proteklog vikenda na rasporedu je bilo 13.kola Prve lige Federacije BiH grupa sjever. Rukometaši Sane 7 su do nova tri boda došli bez odigrane utakmice, obzirom da je u Sanskom Mostu trebala gostovati ekipa Banovića, ali je ovaj klub odustao od daljenjeg takmičenja.

Utakmca je registrovana službenim rezultatom 10:0 u korist Sanjana. U ovom kolu slobodan je bio RK Kakanj, a u odigranim utakmicama su postignuti sljedeći rezultati: TEŠANJ: Bosna TS – Bihać 27:27, TUZLA: ORK Tuzla – Žepče 27:36 i LUKAVAC: Lukavac – Sloboda Solana 30:34.
Na čelu tabele je Sloboda Solana sa 33 boda i Tuzlaci su več jednom nogom u Premijer ligi BiH, jer drugoplasirano Žepče ima 24 boda, a treći Kakanj 21 bod. Na četvrtom mjestu je Bosna TS sa 14 bodova, peta je Sana 7 sa 13 bodova , a na šestom mjestu se i dalje vode Banovići koji su osvojili 12 bodova. Bihać je na sedmiom mjestu sa 11, Lukavac je osmi sa 9 bodova, dok je Tuzla na začelju tabele sa samo 4 osvojena boda.
U narednom kolu Sana 7 ide na teško gostovanje u Žepče, a u ostalim susretima se sastaju: Bihać – Tuzla i Sloboda Solana – Bosna TS, a slobodni su Lukavac i Kakanj.

KOMENTARI