instant fap

Sanski rukometaši gostuju u Žepču

Ovog vikenda igraju se utakmice 10. kola prvenstva Prve lige Federacije BiH grupa sjever. Rukometaši „Sane 7“ iz Sanskog Mosta danas putuju u Žepče,  gdje se sastaju sa tamošnjim istoimenim klubom. Utakmica počinje u 18 sati.


Kako nas je informisao trener sanskih rukometaša Ibrahim Alihodžić, radi se o teškom gostovanju, obzirom da njihov protivnik ima iskusnu ekipu koja rijetko gubi bodove na svom trenu. On kaže, da će „Sana 7“ nakon dužeg vremena nastupiti kompletna, te da u Žepče idu da se nadigravaju. Podmlađeni sastav „Sane 7“ će pokušati čvrstom i borbenom igrom da se kući vrati neporažen.
U ostalim susretima se sastaju: Lukavac – Sloboda Solana, Bihać – Banovići,  Maglaj – Jajce,  Bosna TS – Krajina i Tuzla – Omladinac.
Na čelu tabele je Maglaj sa maksimalno osvojenih 27 bodova, Sloboda Solana na drugom mjestu ima tri boda manje, a na trećem mjestu je Lukavac sa 21 bodom. Četvrto je Jajce sa 19 bodova, Krajina na petom mjestu ima 15 bodova, dok su šesta Tuzla i sedmoplasirano Žepče sakupili po13 bodova.  Sana 7 je ostala na osmom mjestu sa osam bodova, Banovići su deveti sa sedam bodova, po četiri poda imaju Bosna TS i Bihać, a na začelju tabele je Omladinac sa tri osvojena boda.
Iz Rukometnog kluba „Sana 7“ imamo još jednu informaciju. Naime, u Školi rukometa ovog kluba vrši se upis novih članova, pionira i kadeta uzrasne kategorije 1997 do 2002.godine. Zainteresirani se mogu prijaviti tokom treninga u Gradskoj dvorani subotom i nedjeljom od 10 sati. Novi članovi Škole rukometa dobivaju besplatno majicu sa logom kluba.

KOMENTARI