instant fap

Sanski rukometaši u Banovićima

Predstojećeg vikenda igra se 8. kolo prvenstva Prve rukometne lige Federacije BiH grupa sjever. Rukometaši  „Sane 7“ iz Sanskog Mosta sutra putuju u Banoviće, gdje se sastaju tamošnjim istoimenim klubom.

Utakmica počinje u 16 sati. Sanjani su trenutno osmi na tabeli sa sedam osvojenih bodova, dok se njihov protivnik nalazi na jednoj stepenici niže i sa jednim bodom manje. Dakle, radi se o susretu ekipa iz donjeg dijela prvenstvene ljestvice, tako da se očekuje grčevita borba za bodove.
Kako nas je informisao trener sanskih rukometaša, Ibrahim Alihodžić, i pred ovu utakmicu ima problema sa igračkim kadrom. Naime, i ovaj put zbog povrede neće nastupiti iskusni pivot Dino Okanović, dok se još nekoliko igrača žali na lakše povrede.I ako su sanski rukometaši prošle sezone dva puta pobjeđivali ekipu Banovića,trener Alihođić nije htio prognozirati rezultat,razlog prošlogodišnja ekipa „Sane“  bila je jača, a ove sezone igraju mlađi igrači.
U  ostalim susretima ovog kola se sastaju: Bihać – Sloboda Solana, Lukavac – Jajce, Žepče Omladinac, Maglaj – Krajina i Tuzla – Bosna TS.

KOMENTARI