instant fap

Saradnja Sanskog Mosta i Bihaća

Saradnja Sanskog Mosta i Bihaća

Delegacija općine Bihać, predvođena načelnikom te općine Emdžadom Galijaševićem, boravila je jučer u radnoj posjeti općini Sanski Most.

Delegaciju je primio načelnik općine Sanski Most, dr. Mustafa Avdagić, skupa sa svojim saradnicima. Zajednički sastanak održan je u kabinetu načelnika općine, a razgovaralo se o različitim vidovima saradnje te o zajedničkim nastupima dvije općine prema domaćim i međunarodnim finansijskim fondovima.  Dotaknute su teme okončanja stečajnih postupaka koji se provode u državnim preduzećima kako bi se ona mogla konačno staviti u funkciju razvoja lokalnih zajednica.

sana-i-kljuc-16

 

Razgovaralo se i o apliciranju projekata u oblasti upravljanja vodama te o mogućnosti izgradnje regionalne deponije na području Unsko-sanskog kantona.  Načelnik općine Sanski Most, dr. Mustafa Avdagić, istakao je kako lokalne vlasti jedne i druge općine, ali i drugih općina u USK, mogu zajedničkim naporima riješiti neke od značajnih problema koji se tiču svih lokalnih zajednica.Načelnik Bihaća, Emdžad Galijašević je u pratnji svog domaćina, sanskog načelnika dr. Mustafe Avdagića, obišao radove na gradskom mostu koji se nalazi u završnoj fazi rekonstrukcije. Još jednom istaknuto je zadovoljstvo kvalitetom urađenog posla.

KOMENTARI