instant fap

Sarajevo sa sedam golova ‘počastilo’ Podgrmeč

Sarajevo sa sedam golova ‘počastilo’ Podgrmeč

Fudbaleri Sarajeva bez mnogo problema osigurali su plasman u osminu finala Kupa Bosne i Hercegovine. Bordo tim u dopadljivoj utakmici nadigrao je Podgrmeč Sanskom Mostaru, bilo je 2:7. Golove za goste s postigli su Osmanagić, Todorović, Tadejević, Puzigaća i Komazec u tri navrata, dok su za domaće pogađali Šadić i Jurić.

Praznik fudbala u Krajini otvorio je golom sve bolji Komazec koji je do kraja meča poentirao još dva puta. Sarajevo je vodilo sa 0:3 kada je iz slobodnjaka lijep gol postigao Šadić.

No, kvalitetniji gostujući sastav ipak je do kraja osigurao uvjerljiv trijumf uz simultanku Nikole Komazeca koji se na Koševu definitivno pokazao kao pravo pojačanje u ofanzivi.

Treba reći da stručni štab Sarajeva nije mnogo kalkulisao pa je na teren poslao snažan sastav: Bandović, Bišanović, Komazec, Todorović, Trivunović, Osmanagić, Cimirot, Tadejević, Dupovac, Puzigaća, Radovac, dok su za Podgrmeč zaigrali: Kaltak, Burnić, Krantić, Fifić, Hasić, Karić, Jurič, Tabaković, Brkić, Šadić, Ališić.

http://www.youtube.com/watch?v=pqdQSYfC54w&feature=youtu.be

 

KOMENTARI