instant fap

Saznajte gdje je i šta radi Djed Mraz

Ako želite da saznate gdje je Djed Mraz, šta radi i kuda se kreće onda odmah posjetite njegov kutak na Google Mapama, koje znaju sve o tome!

google.djed

Na sajtu Google Santa Tracker naći ćete interaktivnu Djeda Mrazovu radionicu u kojoj se odbrojava vrijeme do Božića, ali i pakuju pokloni, planira putovanje i spremaju iznenađenja.

Google će u noći kada najpoznatiji djedica krene u obilazak svijeta pokazivati gdje se on u svakom trenutku nalazi na mapi i prikazati objašnjenja o svim “bitnijim stanicama” na njegovom putu. Djed Mraz, naravno koristi Google Mape na najnovijem Android telefonu, a dok ne krene na put možete se igrati sa njegovim pomoćnicima – patuljcima kroz nekoliko simpatičnih Flash igara.

Kada se ulogujete na Djeda Mrazov Google kutak obavezno pregledajte interaktivnu liniju i saznajte sve što vas je oduvijek zanimalo o njemu, proslavi Nove godine i Božiću.

Osim preko Google Mapa, Djeda Mraza možete pratiti na Google Earth i Google+ servisima, a spremna je i Android aplikacija. Ukoliko novogodišnju radost i čaroliju poželite da dijelite sa svima – tu su Twitter, Google+ i Facebook linkovi.

KOMENTARI