instant fap

SBB: Preuzimamo vlast poslije oktobra

U prostorijama opštinske organizacije Saveza za bolju budućnost Sanski Most danas je održan  zajednički sastanak Opštinskog odbora SBB Sanski Most i Izbornog štaba, kojeg čine kandidat za načelnika opštine Sanski Most i svi kandidati na listi za Opštinsko vijeće opštine Sanski Most.

Tom prilikom je prezentovan Izborni program i program rada OO SBB Sanski Most za predstojeće lokalne izbore, u kome su precizno i jasno definisani zadaci i programi koje ova stranka namjerava da provede kada, nakon oktobarskih izbora, preuzme vlast u opštini Sanski Most.

Kandidat za načelnika i predsjednik OO SBB Sanski Most, gospodin Redžo Kurbegović, inače ministar privrede u Vladi Unsko-sanskog kantona, obavijestio je članove Opštinskog odbora o zaključcima Predsjedništva SBB-a BiH od 26.07.2012. godine.

Tokom ovog zajedničkog sastanka članova OO SBB Sanski Most i kandidata na listi za predstojeće lokalne izbore, izražena je odlučnost da se u vremenu do dana izbora ulože maksimalni napori u organizaciji i provedbi izborne kampanje, kako bi se na dan izbora postigli što bolji izborni rezultati.

KOMENTARI