SDA i u Zdeni

HomeUncategorized

SDA i u Zdeni

Održan centralni predizborni skup SDA Sanski Most

Prostorije Društvenog doma u Zdeni su bile premale da prime sve mještane koji su došli na javnu tribinu Stranke demokratske akcije.  Prisutnima Zdenjanima je prvo predstavljena lista kandidata za Općinsko vijeće.  Topalović Arijana istakla je zadovoljstvo činjenicom da se kao mlada osoba nalazi na listi SDA za Općinsko vijeće i da će se svojim angažmanom zalagati za projekte mladih ali i projekte Mjesne zajednice Zdena koju je prihvatila u svoje srce kao i rodne Lukavice.

Nosilac liste Zinajda Hadžić, predstavila je Izbornu platformu SDA.  Kandidat za načelnika Faris Hasanbegović, predstavio je svoj  Program rada za naredne četiri godine u kojem je najavio i infrastrukturne projekte u Zdeni.

zdena-1

Prisutni mještani Zdene, osim putne infrastrukture za koju smatraju da je najveći prioritet, istakli su  potrebu rješavanja odliva oborinskih voda, pristupnih puteva lokalnom mezarju i dijela ulične rasvjete.

Zdenjani su istakli da su proteklih izbora znali davati povjerenje drugim strankama koje to nisu opravdale.  Ovaj put su potvrdili da je SDA jedina snaga koja je kadra da riješi njihove probleme i da će čvrsto stati uz nju, vjerujući u brzo rješavanje istih.

zdena-2

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0