SDA: Zasjedao izborni štab!

HomeLokalne temeSanski Most

SDA: Zasjedao izborni štab!

Investicije / 1,3 miliona maraka za Sanski Most

Održana je 2. radna sjednica Izbornog štaba SDA Sanskog Mosta. Učešće na ovoj sjednici su, osim kandidata za predstojeće izbore uzeli i članovi organa SDA, općinski vijećnici i aktivisti SDA stranke iz mjesnih ogranaka. 

Predsjednica Općinske organizacije SDA Zinajda Hadžić, prisutne je upoznala sa svim aktivnostima koje su u proteklom periodu proveli članovi Izbornog štaba sa ciljem pravovremenih priprema za predstojeće izbore. 

U okviru tačke dnevnog reda o aktualnoj političkoj situaciji na našoj općini, prisutnima je cjelovit izvještaj podnio vijećnik Mensur Seferović. 

Svi su se prisutni složili da što prije treba otkočiti procese zakonitog rada u Općinskom vijeću. Kadrovi SDP-a i NES-a su blokirali i rad Komunalnog fonda, pa je prioritet u narednom periodu izabrati zakonit menadžment fonda kako bi se što prije pokrenuli projekti u mjesnim zajednicama. 

SDA traži od svih političkih subjekata na našoj općini da period kampanje iskoristimo za afirmaciju rada i svih projekata od interesa za naše građane, a ne da se takmičimo blokadama i opstrukcijama.

Članovi Izbornog štaba u proširenom sastavu su jednoglasno podržali program izbornih aktivnosti na terenu koje će započeti 2. septembra.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0