instant fap

SDLM – Protect iz Sanskog Mosta: Prava adresa za usluge video nadzora

SDLM – Protect iz Sanskog Mosta: Prava adresa za usluge video nadzora

Neka Vam SDLM – Protect bude prva adresa za usluge video nadzora. Specijalizirani za ugradnju video nadzornih i alarmnih sistema.

Firma SDLM – Protect vam nudi mogućnosti poput daljinskog praćenja putem weba, mobitela, tableta itd, zatim noćno snimanje, aktiviranje snimanja na pokret, snimanje u HD rezoluciji itd. U ponudi imamo još solar sistemi za vikendice, video interfoni kao i vatrodojava. Na kompletnu opremu i rad dajemo 2 godine garancije uz fiskalni račun.

Usluge se pružaju koristeći vrhunsku opremu kao što su Hikvision, Paradox, BFT kamere i oprema.

  • Hikvision je svjetski vodeći lider u oblasti sigurnosnih sistema.
  • Paradox je Kanadski proizvođac protivprovalnih sistema kao i jedan od vodećih u svijetu kada je pouzdanost i kvalitet u pitanju. Ima mogućnost pozivanja na telefon na bilo koji broj u svijetu u slučaju provale.
  • BFT je Italijanski proizvodjač motora za sve vrste kapija. Ima mogućnost upravljanja preko interneta.


Mnogo je faktora na koje je potrebno obratiti pažnju prilikom postavljanja i montiranja video nadzora. Potrebno je pažljivo odabrati odgovarajuću opremu, provjeriti uvjete osvjetljenja, pozicioniranje kamera u odnosu na dotok svjetla, šta će kamere nadzirati, i još mnogo toga. Sve ovo prepustite našem stručnom timu iskusnih i profesionalnih ljudi, koji će posao odraditi besprijekorno.

Kontakt telefon 062 603 945.

Posjetite nas u Prijedorskoj ulici na broju 73.

Za više informacija pogledajte i našu facebook stranicu OVDJE

KOMENTARI