Sedam razloga zašto se ipak veselimo kraju ljeta

Homeinmedia danas

Sedam razloga zašto se ipak veselimo kraju ljeta

Stiže novi toplotni talas, još jači i najintenzivniji ovog ljeta

S početkom septembra polako se pripremamo ispraćaju, mnogima omiljene, ljetne sezone. A da je ljeto na izmaku podsjećaju nas i gradske ulice koje se ponovno vraćaju u život i poprimaju svoj stari uhodani ritam. Iako se mnogi teškog srca opraštaju od zalazaka sunca na plaži, gradska realnost sa sobom donosi mnogo stvari koje nas vesele.

Iako svi volimo toplo vrijeme i sunčane dane, ipak smo se zaželjeli svježeg zraka nakon dugog toplog ljeta. Podignute rolete cijeli dan, promatranje prvih kapi kiše na prozoru uz šalicu čaja i spavanje uz otvoren prozor jako nas vesele.

Pogled kroz prozor svakim danom će izgledati sve drugačije, posebno volimo gledati kako otpadaju prvi listovi i stvaraju zlatni tepih po ulicama. Iz dana u dan krošnje će poprimati nove, toplije nijanse od žutih, narančastih do crvenih tonova. Jesen je doba kada se divimo prirodi i volimo pratiti kako okolina mijenja svoje ruho. Iskoristite ove dane za kreativne aktivnosti poput crtanja ili fotkanja, inspiracije vam neće nedostajati.

Jesenski plodovi sa sobom donose i jesenske recepte pa ćemo uživati u zimnicama, domaćim džemovima i kompotima te pitama i toplim napitcima. Ovo je prilika da osim uživanja u gurmanskim delicijama okupite svoje najmilije oko stola i podijelite uspomene i doživljaje s ljetovanja.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0