instant fap

Sedmoro djece držao zaključanim 14 godina: Obrazovali se kroz filmove, mislili da je Batman stvaran

U jednom stanu na Manhattanu u New Yorku živjelo je sedmoro djece Angulo… Zvuči kao početak neke bajke, ali nastavak je nešto drugačiji. Ova djeca, naime, nisu izašla iz tog stana punih 14 godina, piše Daily Mail.

20150214162616_289125

Bhagavan (23), Govinda i Narayana (22), Mukunda (20), Krisna (18), Jagadesh (17) i njihova sestra Visnu te majka Susanne bili su zaključani u stanu. Samo je otac Oskar imao ključ. Alkoholičar iz Perua, gdje ga je njihova majka Susanne upoznala i dovela u SAD, teški je paranoik koji je vjerovao da će New York “kontaminirati” njegovu djecu.

Ona nisu išla u školu; poduku su dobivali od majke, ali najviše su o vanjskom svijetu “učili” iz filmova. Tako da je, naravno, njihova slika svijeta bila potpuno “hollywoodska”. Pogledali su više od 5.000 filmova, a svoju su stvarnost kreirali prema omiljenim likovima poput Batmana čiji su kostim napravili od omota žitarica i prostirki za yogu.

I ko zna koliko bi dugo njihova priča ostala unutar četiri zida da jedan od braće nije uspio pobjeći nakon čega su se i ostali ohrabrili. U jednom takvom izlasku na Petoj aveniji primijetila ih je režiserkaCrystal Moselle.

“Svi su imali sunčane naočale i izgledali kao da su iz Reservoir Dogsa. Kao nekakvo pleme, samo ne tamo negdje s ruba svijeta već s ulica Manhattna”, ispričala je redateljica čiji je dokumentarni film o obitelji Angulo, The Wolfpack, osvojio glavnu nagradu na Sundance film festivalu prošlog mjeseca.

Naime, nakon što je nabasala na ezoteričnu braću, polako je uspjelapridobiti njihovo povjerenje i ući u dom Angulovih.

“Iznenađujuće su bistri. Ne znaju nikoga izvan njihove porodice. Svoju maštu o vanjskom svijetu hranili su filmovima Tarantina, Scorcesea i Christophera Nolana. Braća su najnježnija, najznatiželjnija i najpronicavija bića koja sam ikad upoznala, što znači da je bar nešto u toj porodici dobro napravljeno”, kazala je redateljica.

Nakon otkrića slučaja, djeca su ipak dobila psihijatrijski tretman i teško se nose s onim što im je otac napravio. I dalje sva šestorica braće žive u zajedničkom stanu, jedino je sestra, koja je i najstarija, odselila.

KOMENTARI