instant fap

Seferović igra sezonu života! Opet zabio gol

Seferović igra sezonu života! Opet zabio gol

BENFICA je u 23. kolu portugalskog prvenstva s uvjerljivih 4:0 pobijedila Chaves i došla do osme uzastopne prvenstvene pobjede i gol razlike 36-8.

Već na poluvremenu bilo je 3:0, a moglo je biti i više da je kombinirani sastav Benfice bio malo koncentriraniji.

U 19. minuti nevjerojatni Joao Felix je pred 47.000 gledatelja čudesno zaštopao jednu dugu loptu na gol-aut liniji, zavrnuo je u sredinu, a nakon što se odbila od dva gostujuća igrača u gol ju je zakucao Rafa Silva.

U 37. minuti Haris Seferović je sjajno proigrao Joaa Felixa čiji prvi udarac desnicom gostujući golman odbija, ali samo na Felixovu ljevicu, a mladi igrač Benfice drugi put nije pogriješio.

Na 3:0 povisio je Seferović u 43. minuti prekrasnom akcijom u tri poteza. Joao Felix je petom na centru odigrao za Gabriela koji preciznom dugom loptom nalazi Seferovića. Švicarac se sjurio prema golu i pod prekršajem zabio u prvi kut.

Benfica je u nastavku malo spustila gas, iako je i dalje stalno napadala. Gosti su se grčevito branili, a konačnih 4:0 postavio je Jonas u 90. minuti. Ovom pobjedom Benfica je zadržala bod zaostatka za Portom s kojim u subotu igra veliki derbi u borbi za naslov.

KOMENTARI