instant fap
Naslovnicainmedia danas

Šejla Zonić: Nisam optimistična da će se desiti pobjednički koncert

Šejla Zonić: Nisam optimistična da će se desiti pobjednički koncert

Šejla Zonić pobjednica je ovogodišnjih Zvezda Granda. Za N1 je govorila o porodici, uspjehu u takmičenju te je otkrila da nije optimistična da će biti organiziran pobjednički koncert.

Na početku je Šejla je otkrila kakvu će muziku snimati nakon pobjede u Zvezdama Granda.

“Kroz takmičenje sam se uvijek trudila da se predstavim kroz pop muziku i kroz narodnu muziku, malo više je prevladala narodna muzika ali svakako da planiram da svoje pjesme radim u malo više pop, nešto više između pop i folk stila. Neće biti ništa starogradsko što mnogi očekuju, ali više želim da se okrenem svojim preferencijama i ono što leži mom senzibilitetu”, kazala je ona.

Prijavljivanje u Zvezde Granda

Nakon odlaska iz grupe Divanhana, Šejla je istakla da je imala krizu identiteta i da je sa suprugom potom krenula u kreiranje nje kao brenda na društvenim mrežama.

Također, govorila je i da li buduće mlade nade mogu graditi karijeru produkcijski u BiH ili kao većina sreću tražiti u Beogradu,

“Rekla sam ovo je pravi trenutak da napraviš jedan korak da izađeš iz komfor zone. Sada da li naša država ima produkciju koja bi podržala. Ima naravno samo mi mladi uvijek tražimo puteve koji nama više odgovaraju”, objasnila je Šejla.

Komentari na društvenim mrežama

Na tonskoj probi kako je ranije Šejla rekla doživjela je stres zbog komentara na društvenim mrežama. To se nastavilo, kako je rekla nakon pobjede upravo zbog mentorice koju je dobila od Grand produkcije.

“Teško mi pada da sada poslije takmičenja komentari ti na društvenim mrežama uporno i se prepisuje ono sa čim nemam nikakve veze (…) Meni je Ceca Ražnatović bila mentor i ja je nisam izabrala i mi nismo mogli birati mentore. Pitaju me da li će se održati pobjednički koncert. Mislim da neće iz razloga što mi je ona bila mentor i ja ne mogu da kažem ljudima koga da vole ili ne vole (…) Pored lošeg zdravstva, sistema u državi, pored malih plata u državnim firmama, privatnim firmama, loših puteva. Ne znam koliko ima problema u državi, ja molim Boga da nam bude najveći problem hoće li Ceca doći na koncert kod nas”, kazala je Šejla.

Pobjednički koncert

Dok se mnogi pitaju hoće li pobjednički koncert biti u Sanskom Mostu ili Tuzli, Šejla nije optimistična da će se on uopšte desiti.

“Iskreno, nisam optimistična i ne vjerujem da će se desiti i iskreno ne bi voljela da se desi ako bi morala prolaziti kroz sve ovo da bi proslavila sa svojom publikom, svojim glasačima, ako bi morala da proslavim na takav način ne bi voljela da se desi”, navela je ona.

Govorila je i o problemima s kojim se mnogi suočavaju u modernom načinu života.

Poručila je svima da kao što vode računa o dentalnoj higijeni vode računa o mentalnoj i da, kako je navela, nije sramota otići potražiti stručnu pomoć i to ne znači da je neko lud već da mu je, kako navodi, potrebna podrška i razumijevanje.

Šejla Zonić (30) je rođena u Njemačkoj gdje su njeni roditelji izbjegli tokom ratnih dešavanja, a nakon četiri godine, sa porodicom se vratila u BiH u mjesto Kamengrad kod Sanskog Mosta gdje je odrasla.

Talentovana pjevačica tvrdi da je počela da pjeva kada je naučila da govori, a sa samo šest godina imala je prvi kontakt sa klavirom na kojem je sama odsvirala melodiju iz jedne serije.

Dosadašnji pobjednici iz BiH u prethodnim sezonama Zvezda Granda su: Amar Jašarspahić, Mirza Selimović, Haris Berković, Ibro Bublin, Anid Ćusić, Džejla Ramović, Mahir Mulalić i Nermin Handžić.

KOMENTARI