instant fap

Seks na svoj mobitel snima oko 18 posto muškaraca i pet posto žena

Sexting, odnosno slanje eksplicitnih fotografija i poruka putem mobilnih telefona, postao je sve učestaliji.

Više od četvrtine odraslih Amerikanaca priznalo je da uz pomoć svojih smartphonea šalje i prima takve fotografije i poruke gotovo svakodnevno. Neznatno više na to se odlučuju muškarci. Istraživanje tvrtke za mobilnu sigurnost otkrilo je i da je najčešće riječ o mlađoj generaciji muškaraca od 18 do 34 godine (32 posto) te žena od 35 do 45 godina (25 posto). Međutim, trend se proširio i na generaciju stariju od 55 godina, gdje svaka deveta osoba sudjeluje u sextingu, prenosi večernji.

Seks na svoj mobitel snima oko 18 posto muškaraca i pet posto žena, no ispitanici se unatoč tome ne brinu o gubitku svog uređaja, a ponajmanje što je na njima škakljiv sadržaj.

– Tek tri posto Amerikanaca koji posjeduju smartphone kaže da je neprimjeren sadržaj ono što ih najviše zabrinjava prilikom gubitka mobitela. Taj je broj šokantno nizak s obzirom na činjenicu da je čak 69 posto vlasnika smartphonea u Americi izgubilo svoj mobitel, a svaki peti priznaje da šalje eksplicitne sadržaje mobitelom – upozoravaju iz tvrtke Lookout, prenosi Msnbc.