instant fap

Seks tajne poznatih

Seks tajne poznatih

One su uspješne, lijepe, seksi i svjetski poznate žene. No, svaka od njih ima svoj savjet kada su u pitanju seksualne želje i potrebe. Pročitajte šta u seksu vole neke zvijezde.
Nemojte se bojati “prljavih” razgovora

“Mnogi se plaše prostih seksi riječi. Ne znaju kako bi započeli ni kako završili. Možda će sami sebi prvo zvučati smiješno. No, takvi su razgovori itekako poželjni tokom seksa i nije toliko komplikovano. Dobro je kada se stvari tako postave od samog početka”, savjetuje tridesetdvogodišnja Olivia Munn.

Ne glumite u krevetu

“Morate zaista uživati u tome da ste seksi, nemojte se pretvarati. Seksi znači uživati u momentu, bilo da ste pri tom suptilni ili jako otvoreni. Kada samo glumite da ste seksi ,to izgleda jadno i nikad ne proizvede željeni učinak”, kaže četrdesetogodišnja Cameron Diaz.

Eksperimentišite

“Neki ljudi više eksperimentišu u krevetu dok su drugi dosadniji. Ako ste divlji i ludi, druga strana će postati svjesna da pored sebe ima malog đavolka koji je u stanju da pusti rogove s vremena na vrijeme. Nije loše dotjerati se ili čak prerušiti u seksi sobaricu katkad kako bi se razbila monotonija”, savjetuje četrdesetogodišnja Heidi Klum.

Ne lažite sami sebe o svojim željama

“Mogu da lažem rođake i porodicu na Božićnom okupljanju, ali ne mogu lagati svoju vaginu”, kaže dvadesetdevetogodišnja Olivia Wilde.

Seks s bivšim nije uvijek loša ideja

“To je dobro ako znate da se više nećete s njim vidjeti i da ga nećete nakon toga zvati. Pokušavate li ga tim seksom vratitij onda jako grešite”, upozorava tridesetsedmogodišnja Rashida Jones.

KOMENTARI