instant fap

Senad Lulić na meti Chelseaja

Menadžer Chelseaja Roberto di Matteo, prema navodima britanskog Daily Maila, napravio je listu potencijalnih odbrambenih pojačanja svoje momčadi.

Na njoj se, ono što je posebno zanimljivo za nas, nalaze Portov odbrambeni igrač Cristian Sapunaru, te bh. reprezentativac Senad Lulić. Sapunaru i Lulić su označeni kao igrači koji bi mogli biti ozbiljna konkurencija Ashleyu Coleu i Branislavu Ivanoviću, s tim što mediji navode kako Di Matteo Lulića vidi i u nešto ofanzivnijoj ulozi, kao ispomoć Torresu, koji će na Stamford Bridgeu zamijeniti Drogbu.

Također, Britanci za Lulića navode kako je odigrao impresivnu prvu sezonu u dresu Lazija, te da bi Chelseaju itekako dobrodošao igrač koji po potrebi može igrati na nekoliko pozicija u timu.

Ipak, postavlja se pitanje koliko je ovaj transfer izvjestan, s obzirom na to da je za trenera rimske momčadi postavljen Vladimir Petković, koji je našeg internacionalca trenirao u Bellinzoni i Young Boysima. Petković se, uvjereni smo, neće tako olako odreći usluga Lulića, s obzirom na to da je on najviše svjestan koliko zapravo on može pomoći njegovoj ekipi, pogotovo nakon sjajne prve sezone, u kojoj se odlično adaptirao u Rimu.

KOMENTARI