Senijad Ibričić ispisao historiju: Ponosan da sam u Splitu opet napravio nešto posebno

Homeinmedia danas

Senijad Ibričić ispisao historiju: Ponosan da sam u Splitu opet napravio nešto posebno

Podignuta optužnica protiv Šefika Sinanovića zbog sporne sječe stabala

U SPLITU je u utorak navečer održana završnica 26. Torcida kupa, a jedan od najomiljenijih Hajdukovih igrača u modernoj eri ostvario je pothvat kakav nitko prije njega nije u povijesti ovog popularnog i prestižnog malonogometnog turnira. Senijad Ibričić osvojio je titulu i u seniorskoj i u veteranskoj konkurenciji.

Među veteranima momčad Podstrane u finalu je nakon 1:1 u raspucavanju svladala Hajduk.hr, a Ibričić je pogodio penal za Podstranu i proglašen je najboljim igračem veteranskog turnira. Nakon toga zaigrao je za Hercegovac Visoko potkrovlje u pobjedi 5:1 nad Torcidom Otok BZ Planina Trilj u seniorskoj konkurenciji.

Ibričić: Ponosan da sam u Splitu opet napravio nešto posebno

Danas 36-godišnji Ibričić igrao je za Hajduk od 2008. do 2011. i osvojio nagradu Hajdučko srce. Uspjehom se pohvalio na društvenim mrežama: “Povijest je ispisana! U 26 godina postojanja najvećeg turnira u Dalmaciji postao sam prvi igrač koji je uspio osvojiti trofeje u veteranskoj i seniorskoj konkurenciji.

Ponosan da sam još jednom u Splitu nakon uspješnog igranja za Hajduk uspio napraviti nešto posebno. Hvala vam za svaki aplauz i nadam se da ste upola uživali kao i ja! Rekli bi Dalmatinci ‘Nema stranca do Bosanca'”, napisao je Ibričić uz emojije srca.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0